Direct contact

Tel: 06 22105584

info@filiusfilia.nlJe baby verstaan vanaf dag één? Dat kan!
Leer Dunstan Babytaal en geniet van een blije baby.
Samen een mooie start!


Goed begrijpen wat je baby'tje wil vertellen scheelt veel kopzorgen en slapeloze nachten. Een cursus Dunstan Babytaal helpt je op weg je kindje goed te begrijpen.

Baby's communiceren al vanaf hun geboorte. Zij doen dit door middel van huilen maar, belangrijker nog, door de geluidjes die vaak aan het huilen vooraf gaan. Vanaf de geboorte tot de baby ongeveer drie maanden oud is, zijn er vijf specifieke geluidjes te onderscheiden die elk een eigen betekenis hebben. Hiermee geeft de baby zijn of haar basisbehoeften aan.

Tijdens de cursus Dunstan Babytaal leer je om te begrijpen wat jouw zoon of dochter je wil vertellen. Je leert de vijf 'woordjes' herkennen en er worden suggesties gedaan hoe hierop adequaat te reageren. Je zult de geluidjes en huiltjes van je baby'tje nog beter kunnen interpreteren om vervolgens snel en effectief op zijn of haar behoeften in te gaan. Het resultaat: een blije baby!

Cursusvormen en tarieven.

De cursus Babytaal wordt in verschillende vormen aangeboden.

  • Een individuele cursus Babytaal wordt gegeven aan één ouder of ouderpaar en bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur. De kosten hiervoor zijn 65 euro* per afspraak.
  • Een groepscursus Babytaal wordt gegeven in een groep van twee tot vier ouders of ouderparen. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten en kost 45 euro* per afspraak per ouder(-paar).

Data, tijden en locatie worden in overleg bepaald. In de meeste gevallen wordt de cursus gegeven bij (één van de) cursisten thuis.

Om het meest uit de cursus te halen wordt aangeraden de cursus te volgen tussen het derde trimester van de zwangerschap tot 6 weken na de geboorte.

*Prijzen inclusief BTW.