Direct contact

Tel: 06 22105584

info@filiusfilia.nl

Advies

In de omgang, opvoeding en het onderwijs aan opgroeiende kinderen kan men allerhande vraagstukken tegenkomen. Het grootbrengen van kinderen is een dankbare, maar tenslotte ook ingewikkelde taak. Het is vaak prettig om hierover met iemand van gedachte te kunnen wisselen.

Filius Filia kan van advies dienen en fungeren als vraagbaak of sparringpartner bij vragen en problemen die men in de opvoeding en / of het onderwijs aan kinderen tegen kan komen. Ook het uitwisselen of verstrekken van informatie kan leiden tot meer inzicht en een nieuw licht schijnen op de situatie. Iedereen die met kinderen en jeugdigen omgaat of werkt (ouders, verzorgers, leerkrachten, intern begeleiders, begeleiders van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang), kan hiervoor bij Filius Filia terecht. Filius Filia kan ook worden ingeschakeld indien advies aan een derde partij gewenst is, bijvoorbeeld wanneer ouders graag zien dat de school adviezen krijgt ten aanzien van hun kind.

‘Is dit normaal?’ en ‘Hoe kan ik dit het beste aanpakken?’ zijn veel voorkomende en reĆ«le vragen voor actief betrokken opvoeders en onderwijzers, dus schroom niet om contact op te nemen!